Сівалка навісна СУ-8 модернізована, сівалка точного висіву Уп

Номер оголошення 414550

Опис

Сівалка навісна СУ8 модернізована, сівалка точного висіву Упс 8, СУ8 сівалка нового зразка, аналог сівалки УПС-8 сівалка СУПН8, сівалка супн 8 Україна, сівалка супн 8 характеристики, продаж сівалки СУ8,, сівалка УПС 8 ціна, сівалка пропашная для трактора МТЗ, сівалка супн для трактора ЮМЗ, купити сівалку СУ8, куплю сівалку супн 8, купити сівалку УПС, сівалка супн-8, купити сівалку СУПН8, сівалка супн 6 ціна, сівалка СУ8 ГІБРИД, сівалка супн-8 характеристика ,, сівалка супн -8,, сівалка точного висіву, сівалку супн-8 купити в Україні, ціна сівалки, ціна сівалки супн 8м, кукурудзяна сівалка СУ8, СУПН8, УПС8, купити кукурудзяну сівалку, Новинка Продаж сівалка СУ8, альтернатива сівалки Веста, (УПС 8) Ціна Сівалки СУ-8 (СУПН, УПС) з подвійним приводом, Універсальна Сівалка СУ-8 з подвійним приводом Ціна. Продаж сівалки СУ-8 універсальна, кукурудзяна сівалка супн 8, Сівалка УПС модернізована СУ-8М, сівалка су 8 продаж, купити сівалку, замовити сівалку, Продам сівалку точного висіву СУ-8М, купити сівалку точного висіву ціна, купити сівалку супн, сівалки точного висіву СУ-8М на Україні, сівалки точного висіву ціна, ціни на сівалки супн-6, Сівалка УПС модернізована СУ-8М. Продам сівалку точного висіву СУ-8М.

Сівалка СУ-8М призначена для роботи з наступним посівним матеріалом: насіння кукурудзи, насіння соняшнику, насіння рицини, насіння сорго, насіння сої, насіння кормових бобів, насіння квасолі, насіння люпіна.Універсальная пневматична сівалка УПС 8 призначена для точного посіву каліброваних, Дражування і звичайного насіння кукурудзи, соняшнику, рицини, сорго, кормових бобів, квасолі та інших насіння, близьких до них за розмірами, з одночасним, роздільним від насіння, внесенням гранульованих мінеральних добрив.

Принцип роботи: За допомогою механізму передач від опорно-приводних коліс здійснюється обертання семявисевающіх дисків і шнеків туковисевающих апаратів. За допомогою вакууму насіння присмоктуються до знаходяться в зоні розрядження отворів диска, що обертається і транспортуються з забірної камери в зону скидання. Видалення зайвих насіння, що присмокталися до отворів, назад в забірну камеру, здійснюється скидає виделкою. Леміш робить борозенку, укладає спочатку туки, вони присипаються землею і далі, в борозенку, падають насіння так, що немає контакту насіння з туками. Загортачем закривають борозенку, колесо для накочування ущільнює грунт, створюючи контакт насіння з грунтом і умови для підтягування для них вологи, а шлейф вирівнює поверхню поля і створює мульчувати шар грунту. Сівалка СУПН 8 з вентилятором від УПС. Пластикові банки для добрив,

Висіваючі диски зі сталі.

Доставка по Україні. Працюємо без передоплати, готівковий, безготівковий з ПДВ розрахунок

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iДошка - Бесплатные объявления України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iДошка - Бесплатные объявления України