Зніму порчу в Нідерландах. Екстрасенс в Амстердамі. Поверну чоловіка

Номер оголошення 311031

Опис

Я маг Борисов Олексій Борисович і я зможу допомогти вам у будь-якій ситуації з допомогою магії. Мої здібності передалися мені у спадок і я є практикуючим магом вже понад 17 років. За ці роки я зміг допомогти безлічі людей, я не ставлю собі за мету працювати заради грошей, моя мета – допомога людям, які опинилися у важкій ситуації.

Мої магічні здібності дозволяють мені проводити роботу дистанційно, тому якщо у вас є які-небудь проблеми особистого характеру, проблеми з бізнесом або здоров'ям – ви завжди зможете зв'язатися зі мною через скайп, електронну пошту або мобільний телефон. Я допоможу вам відновити сімейну гармонію, поверну чоловіка в сім'ю, предотвращу зради, зроблю приворот на кохану людину, врятую від суперника, зроблю замовляння на щастя, удачу, грошову надбавку.

На відміну від магів-шарлатанів я не приховую свого справжнього імені та особи, ви завжди можете зв'язатися зі мною і переконатися в достовірності моєї особистості. Я гарантую вам повну конфіденційність і ніколи не буду надавати розголосу проблеми моїх клієнтів.

Я надаю весь спектр магічних послуг (магія любові, магія грошей, чорна магія, магія Вуду, ворожіння на Таро, складання гороскопів, зарядка амулетів), ознайомитися з повним переліком послуг ви можете на моєму офіційному сайті.

Я не витрачаю час на самопіар в інтернеті, на відміну від моїх конкурентів. Я дійсно допомагаю людям досягти своїх цілей, воссоединяю сім'ї і виконую бажання.

Ви можете звернутися до мене з будь-якою проблемою. Я надаю консультацію в дар, якщо ви опинилися в критичній ситуації, не терпить зволікань, наприклад, в разі військових дій, ризик і загроза здоров'я.

Я офіційно зареєстрований маг-цілитель (свід.№14893 від 05.04.2002 р).

Почта:belo-mag@yandex.ru

Телефон: 8 902 923 08 03 (Viber, WhatsApp, Telegram)

Сайт:http://mag-aleksey.ru/

Вконтакте:https://vk.com/mag_borisov_aleksey_borisovich

Твіттер:https://twitter.com/BorisovMag

Однокласники:https://ok.ru/profile/314866298611

Instagram:https://www.instagram.com/magborisov/

Канал YouTube:http://www.youtube.com/channel/UCBngLKEtYHjcGXgr2mrt8dA

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iДошка - Бесплатные объявления Сімферополю та Автономної Республіки Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iДошка - Бесплатные объявления Сімферополю та Автономної Республіки Крим