Оцінка старовинних ікон в Києві

Номер оголошення 480179

Опис

Старовинна ікона – це такий предмет, який вимагає трепетного відношення. Оцінити ікону в Києві досить складно. Це пов'язано з тим, що для цього необхідні спеціальні знання в даній сфері і значний досвід.

Такий антикварний предмет, як ікона, може бути оцінений в Україні по-різному. Однак, існують критерії, за якими обов'язково повинна бути проведена оцінка ікони.

Рекомендуємо оцінку ікони провести у наших спеціалістів, які мають величезний досвід в цьому питанні. Слід мати на увазі, що одна і та ж ікона в різні періоди часу може коштувати по-різному. Це залежить від попиту покупців на ринку в певний момент. Ми займаємося не тільки оцінкою, а й викупом старовинних ікон, ви зможете укласти з нами угоду на максимально вигідних умовах.

Оцінка ікон в Києві в режимі онлайн – дуже зручна процедура. Для цього потрібні фото усіх боків ікони (лицьова, зворотна). Слід сфотографувати при наявності оклад ікони. Якщо мають дефекти, їх також необхідно фотографувати. Немає сенсу приховувати якісь пошкодження старовинної ікони. У будь-якому випадку, вони під час здійснення операції будуть видні. Слід також виміряти ікону.

Оцінка ікон онлайн є попередньою. В основному для проведення оцінки треба в живу побачити предмет. Експерти за допомогою спеціальної техніки визначають рік створення антикварного предмета, наявність у нього сколів та інших дефектів, проводилася реставрація і багато іншого.

Сайт: https://ikona.co.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iДошка - Бесплатные объявления Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iДошка - Бесплатные объявления Києва та Київської області