БАЗА Фермерів України 2019 особисті мобільні номери
БАЗА Фермерів України 2019 особисті мобільні номери
БАЗА Фермерів України 2019 особисті мобільні номери
БАЗА Фермерів України 2019 особисті мобільні номери
БАЗА Фермерів України 2019 особисті мобільні номери
БАЗА Фермерів України 2019 особисті мобільні номери
БАЗА Фермерів України 2019 особисті мобільні номери
БАЗА Фермерів України 2019 особисті мобільні номери

Номер оголошення 443188

Опис

НОВИНКА!!! Сама нова, сама актуальна БАЗА фермерів по всій Україні, кожна область опрацьована окремо. СКЛАД БАЗИ 2019: Тільки особисті МОБІЛЬНІ фермери фермерів, ПІБ фермерів, Код ЄДРПОУ, та вся інформація по культурах, які продавав та вирощував фермер, в якій кількості він продавав минулого сезонну, які види культур, все по техніці яку фермер брав в оренду на поля в 2018 році, добрива які купляв фермер, та топливо яке закупляв – та який саме фермер - ви будете бачити та знати.

Цілий 2018 рік по березень 2019 року, база була спеціально на опрацюванні 12-ма операторами колл-центру, які особисто під моїм контролем обдзвонювали всіх фермерів, перевіряли на актуальність кожен номер, вносили багато нових фермерів, по рекомендації других, також вносили одноосібників. Такої бази ви не знайдете! Це база компанії, ми працювали в данному напрямку в 2018 році. Тому, що всіх мобільних номерів немає ні в одній базі, а якщо і є, їх дуже мало, решта все міські та зовсім не актуальні номера. (ми опрацьовували та знаємо про що говоримо). А наша основна база відпрацьована та ідеально підготовлена та готова до використання.

Якщо ви ТРЕЙДЕР, якщо ви закуповуєте зернові, бобові, масляничні, якщо ви здаєте техніку в оренду на поля, якщо ви продаєте мін. добрива та інші добрива, чи ви продаєте топливо, якщо в загальному ви хочете щось запропонувати фермеру чи придбати в нього те що вам потрібно, дзвоніть, я направлю вам фото-скрин частини бази, щоб ви бачили як вона виглядає, там ви зразу побачите, що базу ретельно відпрацювали та вона наповнена дуже корисною інформацією. Базу направляю в електронному виді на вашу почту, чи куди вам зручно буде. Рекомендую скористатись такою можливістю, тому, що такі бази, та таку інформацію ви зможете отримати тільки в компанії, яка займається таким видом діяльності, але там вам прийдеться оплатити не маленькі кошти тільки для отримання доступу на 1-2 місяця до таких контактів.

1700 грн. за базу - разова оплата, зате користуватись ви зможете без обмежень, вона ваша, та вся інформація по культурах, які продавав та вирощував фермер, в якій кількості він продавав минулого сезонну, які види культур, по техніці яку фермер брав в оренду на поля в 2018 році, добрива які купляв фермер, та топливо яке закупляв та який саме фермер це все робив - ви будете бачити та знати. Також: ФІБ фермера, особистий номер МОБІЛЬНИЙ!, Код ЄДРПОУ, область. В БОНУС до цієї основної бази, даруємо ще одну особисту базу нашої компанії. Теж всі особисті мобільні номери фермерів, як доповнення для основної, теж багато корисної інформації.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 iДошка - Бесплатные объявления Івано-Франківська та Івано-Франківської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

iДошка - Бесплатные объявления Івано-Франківська та Івано-Франківської області